2011. augusztus 18., csütörtök

erős kapcsolatot menedzsment asszisztens keresni

erős kapcsolatot menedzsment asszisztens keres:
Az író a berlini keresünk egy asszisztens 2011/09/01 (m / w) az Igazgatóság a jogi háttér.

Ön felelős a menedzsment a menedzsment. Ők rendszeresen elvégzi a hagyományos feladatait asszisztens, mint a levelezés, fenntartása vevői kapcsolatok, az épület új kapcsolatok, rendezvényszervezés, számvitel, utazási tervezés és irányítás.

Ön egy illetékes kapcsolattartó belső és külső vizsgálatot. Mint asszisztens / f van túl részt vesznek belső és külső találkozók, monitor ezeket az eredményeket és nyomon követése. Ők is veszi felelős feladatai köré projektek, mint például a kutatás és koordinációs feladatokat, vagy hoz létre, bemutatók.

Elvárjuk, hogy befejezte képzés / fok a polgári jog, és a média középpontjában Kötelmi jog, vagy a kereskedelmi jog és a szakmai tapasztalat.
Ők meggyőzni minket a jó általános ismeretek, szervezési készség, forduljon erő, magas szintű nyelv, egy jó nagy német helyesírási biztonság és a jó érzékenység.

Itt is van egy ragyogó (regisztrált) memória és tart fenn a pozitív és empatikus ügyfélkezelési.

Cégünk vonzó, kreatív munkát Berlinben, egy magasan képzett, kreatív munkatársak, kihívást jelentő feladat, fix pozícióban 38 óra egy héten. További információ a cégünkről, akkor kapsz egy személyes találkozó.

Ha készen áll, hogy ezen az izgalmas szerepet, kérjük, alkalmazza először a mi személyi iroda e-mailben arról a fizetését elvárásainak.