2011. augusztus 24., szerda

Francia anyanyelvűek (Student Assistant)

Francia anyanyelvű (diák asszisztens):
A trendence intézet Európa vezető kutató intézet területén a munkaadói branding. Segítségével a kvalitatív és kvantitatív kutatások, mi a célokat és elvárásokat a pályakezdők, a végzett hallgatók és fiatal szakemberek a választott munkáltató.

Rendszeresen aktívan részt 25 országból. Csapatunk összehozza azokat a fiatalokat 20 különböző nemzetiségű. Ügyfeleink többnyire nagyvállalatok nemzetközi műveleteket.

Támogatása csapatunk keresünk

Francia anyanyelvű (m / f)
International Student asszisztens

A célok és feladatok trendence

"Trendence Graduate Barometer" egy online felmérés, amely éves szinten 2003 óta vizsgálja a vélemények, prioritásokat és preferenciákat az európai hallgatók közgazdasági, mérnöki és számítógépes tudományok. A tanulmány keresünk egy új alkalmazott, aki felelős kommunikációt az egyetemek és a kis francia fordítási feladatokat.

Az oldalak célja, hogy mini-job alapján dolgozik egy-két nap hetente. A kompenzáció 9 € óránként.

A kívánja meg

trendence egy kutatási és tanácsadó cég. Precíziós, elemző tehetség, lelkesedés és meggyőző kommunikációs képesség, ezért azok tulajdonságait. Stratégiai gondolkodás és magatartás intézkedést ¬ ¬ ügyes akkor saját és tudja kezelni a saját idő és a munka is. Ezek anyanyelvi francia származású, és beszéli a helyi nyelvet igen magas szinten.

Tudsz azonosítani őket? Bízunk benne, hogy találkoztunk személyesen! Küldjön egy rövid alkalmazás - kérjük, e-mail - Ulrike Heyne (trendence.de ulrike.heyne @)