2011. augusztus 1., hétfő

Promotion Hertha BSC 8, -/hm/w bővítése csapata az 1. osztály

Promotion Hertha BSC 8, -/hm/w bővítése csapata az 1. osztály:
Miután a 12/2010 hogy 06/2011 közepén egy nagyon sikeres dolgozik Hertha BSC a promóció területén is szeretnénk teremteni, majd vegyük le a nyár után keletkező lyukat kezdeni az új szezon teljes újra és erősíti a meglévő bázis.

Keresünk fiatal / ifjú szívében több mint 18 éve, hogy figyelmes, hogy a megjelenés, nem úgy, mint a száj és beszélni jó vagy nagyon jó német.

Mi képviseli a munkavállalói / aki szeretne aktívan csak a hazai mérkőzéseit a Hertha BSC, valamint hölgyeim és uraim, a következő hazai mérkőzéseit mellett, hétfőtől szombatig, 12-48 óra hetente 8, - óránként promóciós ingyenes jegyek árut, és szeretnénk, hogy az egyesület.

"Mi vagyunk HERTHA!" nevét, a projekt és a név is a program! A tőke kell tenni, hogy még több "Hertha eufória", ezért jelen vagyunk mindenhol Berlinben játszani részünket annak biztosításában, hogy az új küldetés "ligában" is találkozunk.

Mellette az olimpiai stadion, mi a bevásárló utcák, gyalogos zónák, utcai fesztiválok, koncertek, szabadtéri medence, rendezvényeken és természetesen minden Hertha események, mint például autogramot ülések, mutasd meg a képzés, az út-show kiállítás, a környék-túra, a fan- versenyek és a ventilátor üzletek működnek. Helyszínek egész Berlin!

Is szükségünk van az új szezonra új "játékos", hogy javítsa a meglévő csapat.

Kínálunk összesen 2 másik kezdési időpontok:

Kedd, 08/02/11
Péntek, 05/08/11

Idő: 12-13,30 minden

Tartózkodási hely: Labdarúgás világ Marienfelde, Richard Tauber-Damm-36, 12277 Berlin

Előzetes regisztráció nem szükséges! Csak jön a ha keresel egy szórakozás, és megfelel a fenti követelményeknek!

Jelennek meg az ötlet érdekes, amint azt nem igazították korlátlan!


WDH Sport Reklám
A. Hoppe Project Manager
"Mi vagyunk HERTHA!"