2012. január 26., csütörtök

Swivel Sweeper G6.ELEKTOMOS SEPRŰ AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 4 498 Ft

SWIVEL SWEEPER G6. "a legújabb tipus" ELEKTROMOS AKÚMLÁTOROS SEPRŰ!! RAKTÁROL AZONNAL.
Mindennapi gond a padlóra esett morzsa, az állateledel, a kiszóródott macskaalom. Mire észbe kapnánk, már szét is hordtuk a piszkot a lakásban... Mit lehet ilyenkor tenni?
Próbálja ki az új Swivel Sweeper G6-t, kategóriájában az egyik legmozgékonyabb, legpraktikusabb és leghatékonyabb elektromos seprűt! Az új Swivel Sweeper G6-vel, különleges kialakítása révén még hatékonyabban takaríthat, öt fantasztikus újítása révén:
 
Hátkímélő könyökrendszer: hajolgatás nélkül takaríthat a bútorok alatt is.
360 fokban forgatható takarítófej: a legnehezebben hozzáférhető helyekről is eltávolíthatja a piszkot.
Csúszásmentes nyélvég: más nyelekkel ellentétben megakadályozhatja, hogy a falnak támasztott eszköz eldőljön és megkarcolja a falat.
Érintésmentes portartálya könnyedén üríthető.
Mágneses tárolási retesz: akár egy seprűnél is kevesebb helyet foglaljon el. Felakaszthatjuk valahova, tárolhatjuk a szekrényben, bárhol. Öt nyomós ok, amitől a kiváló még jobb lett.
 
A hagyományos porszívókkal és szőnyegtisztítókkal ellentétben a Swivel Sweeper G6 könnyedén mozgatható és bárhonnan fölszedheti a piszkot. A Swivel Sweeper G6 keféi elképesztően gyorsan, 4000-es fordulatszámmal pörögnek; és a legkülönfélébb szennyeződéseket is ügyesen felszedik a padlóról. Négy-kefés technológiájának köszönhetően a Swivel Sweeper G6 az egyik legfürgébb elektromos seprű a piacon! Hatékonyan tisztíthat előre-hátra és oldalirányú mozgásban is, pörög és forog, mindent útjába eső dolgot bekebelez.
 
A Swivel Sweeper G6 szuperkönnyű, csupán 1kg. Bepattintható és újratölthető akkumulátora 45 perc folyamatos működést biztosít, így nem kell kábelekkel bajlódnia. Takarítson hatékonyan és lendületesen!
 


Jelenlegi ára: 4 498 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 06:41
. Swivel Sweeper G6.ELEKTOMOS SEPRŰ AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 4 498 Ft